top of page
Търсене

🥀Непостоянството на отворения / недефиниран Сакрал


За нас, несакралните, непостоянството е нещо, което трябва да прегърнем като свое.


Всичко в света е енергия, но при нас енергията за постоянство не е налична. Факт е, че в графиката на тялото има четири мотора и всеки от тях “произвежда” енергия, но само Сакралът е свързан с това да бъдеш постоянен. Единствено Генераторите имат мощта да постоянстват и то само когато са откликнали коректно, когато са ангажирали енергията си чрез отклик.


Доста често наблюдавам себе си в неазът и усещам как умът ми ме бута да бъда постоянна към дадено действие или ангажираност.


Преди години под властта на Негово Величество Неазът и незнанието за устройството ми бях в услуга на обществото и в свой ущърб. Боравех с енергията си като Манифестиращ Генератор и работех по 16-18 часа на ден в продължение на години. Това ми поведение ме разболя на физическо ниво - бях диагностирана с ендометриоза. Като по учебник Неазът беше атакувал биологичното съответствие на Сакрала. Следваха две неуспешни операции, хормонална клиника в Белгия и хиляди левове пръснати по дяволите. Докторите бяха вдигнали ръце от мен - подхвърляха ме между държавите и клиниките, тъпчеха ме с всевъзможни хормони, гелове и инжекции, а аз не се подобрявах, но и изпитвах всички странични ефекти на лекарствата. Гинеколожката ми се беше превърнала в най-добрата ми приятелка, която срещах по-често отколкото срещах майка си.


В един момент ми писна и казах край! Стига толкова!


Беше се появил и Хюман Дизайн в живота ми и започнах да намирам отговори. Съпругът ми ме подкрепи и каза “Това не може да продължава повече, ти ще умреш! Спираш да работиш, ще се справим някак си.”


Успоредно с лекарствата зарязах и ресторанта, който бутах, обвързан с тежки кредити и ипотекираните имоти на родителите ни.

Това не беше никак лесно решение. Дългът към родителите, имотите и гузната съвест буквално ме изяждаха.


Но поставих себе си и здравето си на първо място. Всичко това се случи преди почти 10 години и от тогава заболяването ми не се е появявало и дори изчезна - отиде си заедно с хормоните. Докторите ми се смаяха и не можеха да повярват, че съм оздравяла без лечение.


Тялото ни си има своите ограничения и доста често ни дава обратна връзка чрез сигналите си. Единственото, което ни остава, е да ги чуем.


И днес незаът ми се опитва да пее старата си песен и продължава да ми нагнетява чувство за вина, когато не постоянствам в ангажиментите си. Вече не си позволявам да бъда хваната в капана на ума и зачитам наличността или липсата на енергия. Зачитам устройството си и не се “бутам” да постоянствам. Когато имам порив работя, а когато не го карам по-лежерно.


Несакралните “работим” с енергия взета на заем. Обуваме чужди обувки, които не са ни по мярка, докато краката ни се разкървят. Най-малкото, с което може да се отървем, са мазолите.


Колкото и да сме екипирани с други мотори и характеристики, или не, когато прегорим, унищожаваме тялото си. И за съжаление процесът е необратим. Тялото ни не е същото, физическата ни сила също.


Никога няма да забравя как Ричард се пошегува с мен, говорейки на съпругът ми, “Не се притеснявай, Манифесторите умират преди Генераторите”. И защо ли?! Защото неосъзнатите несакрални са безпощадни към тялото си. Жадни са за енергия и имайки способността да вършат всичко (Манифесторите), те стават зависими жертви на Негово Величество Неазът.


Ние, несакралните, не сме Генератори и е важно да го приемем, ако искаме да живеем здрави. За разлика от Генераторите, които регенерират енергията си и цъфтят, ние когато сме некоректни към енергията си и/или нейната липса остаряваме преждевременно.


Животът знае какво ни е нужно, остава само да му се доверим.

Тук не става въпрос за постоянство, а за какво ще изведеш навън, когато имаш енергия. Енергията за несакралните същества е безценен и изчерпам ресурс, който трябва да “харчим” с осъзнатост.


Shine as yourself 🫶
Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page