top of page
Търсене

Контролирани от Програмата

Всички пътища имат неравности, въпросът е как ние навигираме през тях.

 

Днес искам да ви обърна огледалото.  Искам да ви обърна внимание колко жестоко работи програмата, в която живеем, и тя как може да ни повлияе, когато не сме осъзнати.

 

“Квадрантът на Мутацията, на Смъртта, в който се намираме, носи в себе си темата за меланхолията и несигурността. Този Квадрант започва с 1ви портал, който носи тази тема в себе си, и я задава като посока за целия период - ще успея ли да извадя творчеството си навън, ще бъда ли приет или ще бъда отхвърлен?  И когато не успее да изведе индивидуалното си творчество навън, меланхолията го поглъща, а когато започне да “бута” себе си на сила, тогава идва и депресията.

Осем от общо 16 портала в Квадранта са индивидуални - 1, 43, 14, 34, 10, 38, 61 и 60ти и всеки един от тях носи меланхолията в себе си. Периодът е пропит с меланхолия.

Портал 10ти носи любовта в Квадранта, любовта към себе си или омразата към себе си. След него “пейзажът” може да стане още по-непоносим. Може да стане меланхолия пропита с омраза към нас самите…

Този период от годината е периодът с най-много депресия и самоубийства. Това е фоновата честота. Това, което ни остава, е да гледаме филма, но не и да го обръщаме лично към нас.

Мъдростта е да приемем себе си такива каквито сме и да се прегърнем. Просто наблюдавай филма, а това на което можеш да се опираш, е твоята стратегия и авторитет. “

 

Това е мой отговор, като коментар, преди месец, на пост във фейсбук група.  Човекът питаше защо се чувства по начина, по който се чувства и има ли обяснение, дължи ли се на транзита.

 

Повечето от вас може би са наясно за трагедията, която се случи в Прага. Слънцето навлезе в 10ти портал и пейзажът наистина почерня.

 

Картата, която виждате, е на транзита по време на трагедията. Аз няма да й правя анализ, само ще ви споделя темите на Слънцето и Земята.

 

Портали 10 и 15 са част от кръста Съсъда на Любовта. Съсъда на омразата.

Любовта или омразата към себе си. Любовта или омразата към човечеството.

 

Само когато обичаш себе си, си способен да обичаш другия.

 

Слънце 10.2 Поведението на Аза, Стъпване, Отшелникът - в екзалтация - Успешното заобикаляне на задължителните изисквания към поведението чрез изолация. Изискванията към поведението са онези сили, които се мъчат да променят поведението ти. Силите, които се мъчат да го променят, са външната намеса и обуславянето. Защото когато позволиш на някой да ти се меси в индивидуалността, вече не си себе си, вече си като другите. Тук става въпрос за това да се отдръпнеш от негативните сили, за да запазиш себе си с цел да се пробудиш; мисловните функции обогатяват самотата.

 

Да обаче, 10.2 се намира в отворен Г център. Тук става въпрос за неаза. Поведението на неаза. Става въпрос за приемане, усилване и изкривяване. Става въпрос за изкривено поведение. Става въпрос не за отшелника, а за някого, на когото му е писнало да седи в изолация и да му се месят,  и излиза навън, за да се опълчи  с влияние срещу външната намеса. Тук става въпрос за човек, който дълго време е стоял в изолация, подхранвал неазовия си ум и не е успял да се примири с външния натиск. Човек, който не се е чувствал приет, заради различността си. Тук не става въпрос за изолирано поведение, а за поведение, повлияно от омразата към себе си и омразата към човечеството - 15ти портал земя.

 

В 15ти портал са крайностите. Това е колективен портал. Той споделя крайностите си с другите. Как ще се освободиш от негативното влияние - чрез крайни мерки.

15.2 в Падение - Порталът на Крайностите, хексаграмата Скромност или не, на линията на влиянието. В падението крайностите са нагласени, не са естествени, както в екзалтацията на линията. Капацитета да използваш крайната природа на Аза, за да влияеш върху другите.

Ще нагласиш крайностите си така, че да окажеш влияние. Отново в отворен център - усилено и изкривено. Усилено и изкривено влияние, усилени и изкривени крайности. Тук става въпрос за екстремист. Капацитетът на Аза да приеме крайната си природа като коректна. “Кой може да ме съди как идваме и как си отиваме?”

Усилен и изкривен екстремизъм.

 

Фокус на Ума - Луна 42.2, в отворен център – усилване и изкривяване.

Мощта за растеж чрез участие в тенденции. Идентификация. Когато такъв човек забележи нова тенденция, влага енергията си в нея. Начинът, по който бяха избити хората е тенденция на последните години. Когато се идентифицираш енергията става налична…

 

Той ги заличи, а на края заличи и себе си.  Омразата към себе си и човечеството….

 

Като разгледаме транзита на деня може да добавим и още и още, но няма смисъл. Картината е ясна.

 

Програмата, в която живеем, е жестока и влияе на неаза ни, когато не сме осъзнати. Тя ръководи парада и човечеството е нейна пешка. Само чрез Стратегията и Авторитета си, ние можем да я прецакаме и да й отнемем правомощието да ръководи живота ни.

 

Пожелавам ви повече осъзнатост и любов към себе си! 🫶

 

Shine as YourselfYorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
bottom of page