top of page
Търсене

Какво е любовта за отвореното/недефинирано Джи?На този ден, в който целият свят празнува любовта, искам да ви подаря едно послание - на всички вас с отворен или недефиниран Джи център.


Споделям кратко видео, част от лекцията “Компасът на живота”, в която говоря за любовта, която сме устроени да изпитваме чрез нашата отвореност.


14-ти февруари е само един ден в годината, но ние сме тук, за да учим чрез отвореността си за любовта, до края на дните си.


Пожелавам ви правилното място, коректните за вас хора и качествено отразена любов!


Влюбвайте се, разлюбвайте се, оставете се да бъдете заведени, доверете се на превозното си средство и експериментирайте с различните места и различната любов! Не слагайте окови, катинари и рамки на любовта си, позволете ѝ да идва и да си отива. Колекционирайте любов!


*Само през месец Февруари, заедно с Мери и Миа от Портал 65, ви предлагаме цялата лекция “Компасът на живота - тайните и магията на Г центъра” на секси цената от 69лв.


В лекцията разкриваме тайните и магията на Джи центъра.


Ще научите не само за любовта, но и за посоката и идентичността, зададени  в дефинирания център, и проявлението им в недефинирания Джи център.


Ще научите за азовото и неазовото проявление на центъра и начина да детоксикирате тялото си, така че да може да бъдете коректни към посоката, любовта и идентичността си, които сте тук да изживеете. Ще научите за Вашия компас, който ви движи в света.


Продължителност на лекцията - 2:30 часа

Цена - 69лв.

*валидна само за месец Февруари

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page