top of page
Търсене

☔️ Какво е времето навън?

Аз, като едно 5/1, съм тук да ви размътя водата с ереста си и да ви покажа, че стъпвате върху глина - когато е така. Кладата не ме плаши, но изкривената истина - ужасно. Дълг на всеки с Профил 5/1 е да прояви ереста си, когато вижда как хората са хванати в капана на вярванията си.


Това което забелязвам е, че много от хората в Хюман Дизайн средите, и не само там, ръководят животите си според планетарните транзити. Тези хора не си позволяват да предприемат нови неща, да насрочват събитията, да предприемат покупки, да подписват договори, да се влюбват, и дори не си позволяват да взимат решения, когато сметнат, че транзитът е неподходящ или ретрограден. Тези хора стават подвластни на транзитите. Тези хора не си позволяват да живеят. Всичко това е в противовес на това, което ни учи Хюман Дизайн. За какво по дяволите са тези наши Стратегия и Авторитет?! Какво се случва с Далака, който алармира моментно действие? Какво се случва с отклика на Сакрала? Какво се случва с емоционалната яснота, когато е узряла? Ще ги заврем в чекмеджето и ще ги извадим, когато транзитът е отминал? Това ли е коректност? Това ли е осъзнатост? Всичко това е ментално. Това е УМЪТ! А какво знаем за умът? Той е най-големият ни враг за взимане на решения за себе си.


Алок има един прекрасен курс - “Програмата не е живота ти”. Великолепен курс. Той минава през всички портали на колелото, техните теми, божества и квадранти и показва как работи Програмата ден след ден, месец след месец, година след година. Едно колело се завърта всяка година и разиграва зловещо темите си. Това е Програмата на Неазът и целият свят играе нейните постановки. Светът тича по свирката на Програмата и няма екипировка да се предпази. Кукли на конци. Марионетки.


Програмата не е живота ти. Не е! Ние в Хюман Дизайн имаме нужната екипировка. Имаме своите Стратегия и Авторитет! Ние имаме чадър. Това е единственото нещо, с което можем да защитим себе си от Програмата - фоновата честота, и да я прецакаме.


Ретроградност означава връщане назад. Планетата, всъщност, няма как да се движи назад в орбитата си, но погледнато от земята и спрямо орбитата, това изглежда така. Така че, една планета започва да се връща назад из порталите от Мандалата - колелото, временно, след това отново тръгва по траекторията си. Връщайки се назад, ни дава възможност да преразгледаме отново темите на порталите и линиите, да добием още повече осъзнатост, да си затвърдим уроците. Когато една планета е ретроградна, ни обръща огледалото, за да можем да обмислим и предефинираме пътя си напред. И да, факт е, че има доста неудобни теми за живеене и преразглеждане, но това ни дава възможност за израстване.


А когато сме осъзнати, под влиянието на транзита, единственото, което можем да направим е да трупаме мъдрост за себе си. Това не означава, че животът спира.


Съобразявайки се с транзитите, а не с коректността си към нашето превозно средство - тялото, ние се лишаваме от възможността да изживеем себе си и своята уникалност. И всички изгубени в транзитите се отдалечават от това да бъдат свои собствени авторитети.


И въпросът не е “ Какво е времето навън?”, а “Какво е времето вътре в нас?”, за останалото имаме чадър. ⛱️


Shine as yourself 🫶
Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page