top of page
Търсене

⛈️ Да построим Ноев ковчег или да запалим кладата?

Горната триграма - взаимодействие между 4та, 5та и 6та линия в Личността


История на Ра Уру Ху за взаимодействието между 4та, 5та и 6та линия. Ще ви я разкажа с мои думи.


“Четвъртата линия си живяла щастливо в селището.

Един ден в селото дошла 5тата линия и им казала, че ще вали и ще има потоп. Казала им да се подготвят и да построят Ноев ковчег, за да се предпазят и спасят себе си и животните.

Четвъртата линия вярвала само на приятелите и познатите си, а сега в племето е дошъл някакъв странник с ереста си, който им говори плашещи и чудати неща. Да го запалят на кладата ли или да започнат да строят ковчега?!

Настанал хаос във фиксирания и подреден живот на 4ките - там никога не е валяло! Какви са тези небивалици, какъв е този потоп?

Зачудили се какво да правят и се сетили за 6тата линия, която седяла горе на хълма. Тя никога не е била част от тяхното племе. Идвала понякога в селището, но бързо се оттегляла на хълма. Отгоре виждала и знаела всичко. Излъчвала авторитет и мъдрост.

Решили да я попитат какво да правят. Ако тя кажела да строят - ще строят, ако кажела да изгорят 5тата линия - ще запалят кладата. “😮‍💨😅😃


Петата линия се нуждае от своите 6ци, без тях е обречена. Когато живее коректно тя започва да ги среща. Те са част от нейния път и нейни съюзници. Те слизат заедно от “бъндела” и когато се срещнат на земната плоскост, усещането е, че се познават. Енергията между тях просто тече и почти не са необходими думи, за да се разбират.


Аз като една пета линия си пазя много 6ците. Ценя ги адски много и тяхната обратна връзка към мен е изключително оздравителна. Имала съм преживявания с близки 6ти линии, в които енергията е направо вещерска. ☺️

Добре дошли сте да споделите и вие вашите наблюдения към връзката в горната триграма.

5ци колекционирате ли 6ци? :) 4ки имате ли наблюдение с ереста на 5тата линия? 6ци оценявате ли петите линии в живота си?
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page