top of page
Търсене

💥 ГОЛАТА ИСТИНА


35/36 и пътят на човешкия опит

БЕЗ ЦЕНЗУРА


Ще ви споделя за канал 35/36 (през моята опитност), като ще се опитам да го извадя от контекста на цялата ми карта, което ще е много трудно, защото е придружен от 30.1 в Марс и го прави още по - “зловещ”.


Ние, човеците, живеем в неазов свят. Малцина са тези, които достигат осъзнатост. А да бъдеш коректен, на тази “материална плоскост”, е трудно дори тогава. Не се заблуждавайте от годините в експеримента, от прочетеното, от наученото. Трудно е! Изключително трудно, но не и невъзможно.


“Been there, done that”


Всичко в канал 35/36 е свързано с това да имаш преживяване. Всичко! Там е генетичният глад за промяна от неопитност към прогрес. Това е

емоция, изразена от силното желание да усетиш и изживееш нови преживявания, нови хора, да продължиш напред във всеки аспект от живота си.


35/36 е каналът на преходността, преживяванията, промяната, опитността и кризата. Кризата от това да се впуснеш в преживяне, изпълнен с неопитност и нервност.

Това е каналът на очакванията. Желанието, което търси изход да се материализира.

35/36 е вечно готов да инциира преживяване (в неаза, за да се избави от скуката), за да сдобие нова опитност и да направи прогрес. Той не обича да повтаря.

Обича нови неща, вариации, вълнения, тръпка, възбуда и усещания.


Притежателите на 35/36 ги наричат откачени, смели и дори безразсъдни поради скачането им в неизвестното и в дълбокото.

Скачат неопитни, за да се сдобият с опитност след края. Скачат заради самото преживяване, изпълнили сетивата си с вълнение и възторг от неочакваното, без никаква идея защо и къде ще се озоват.


Гмуркането в дълбините на преживяване, в което няма абсолютно никакво логично обяснение, със сляп кураж, им е присъщо. Те обичат да гребат с шепи от живота. Промяната и кризата ги съпътстват през целия им живот, а непостоянството им е част от почерка. Насищат се изключително бързо и трудно се задържат в едно преживяване, бързо губят интерес.


35/36 е колективен канал, никога не влиза сам в преживяване - задължително “повлича” някого със себе си. За него преживяването трябва да е споделено, както надеждата, вълнението и възбудата, така и болката и съпътстващата криза.


Воден от надеждата за нещо ново, 35/36 се въвлича в емоционално преживяване, изпълнен с очаквания, само за да се окаже в края на тунела, с празна чаша в ръката, и да си каже “ Това ли беше?!”.


И тогава идва болката, надеждите не са оправдани и светлината се смрачава. Емоционалната вълна пада, срива се, и кризата започва. Кризата, която казва “Твоето пътуване приключи”. Става черно, много черно и болезнено, и разочарованието от преживяването взима превес…


Докато се надигне ОТНОВО вълната на глада - “Трябва да имам това преживяване!; Чувствам, че е време за промяна”.

Гладът е много по-силен отколкото си мислим. Гладът е по-силен дори от храната. Гладът е мощ!

И тогава чашата започва да се пълни отново с надежда, чувства, еуфория, желания, копнеж и фантазия. Фантазията, че тревата от другата страна е по-зелена. Вените се изпълват не с кръв, а с възбуда. Започваш да мечтаеш, да сънуваш буден, да фантазираш, не ти се яде, не ядеш, не спиш, ноздрите се разширяват като на хищник надушил жертвата, възбудата, ах възбудата…

И се въвличаш сляпо в ново и различно преживяване с другия, в нова неопитност, след която оставаш ОТНОВО празен…


И така цял живот колекционираш опитност и спомени за чувства - най-добрите и най-лошите чувства, всичките крайности на вълната. По този начин добиваш съзидателна творческа мощ. Това е творчески канал, който ни показва изкуството да умееш да живееш и да бъдеш човек, показва ни пътя на човешкия опит.


Събрал достатъчно опитност, 35/36 се превръща в специалист по всичко, понякога доста по-можещ и от тесния специалист. Понякога…


И така цял живот се движиш по вълната от надежда към болка, добивайки емоционална яснота, осъзнатост (в идеалния случай), че преди всяко преживяване, ще си изпълнен с копнеж, желание и вълнение, а след него ще се чувстваш празен.


С годините се натрупат достатъчно преживявания и новите не носят нищо ново освен смрачаване на светлината и празна чаша в ръката.


Натрупалата се опитност се превръща в мъдрост и ти все по-рядко започва се въвличаш. Осъзнаваш, че понякога е по-добре да си останеш с желанието за преживяване, с фантазията, защото и тя губи своят интензитет, ако ѝ дадеш време да поизстине. А ако случайно не изстине, то тогава затваряш очи и скачаш, защото може би там те очаква нещо ново. И така цял живот.


35/36 са устроени по своему да се справят с кризата, но хората които са въвлекли със себе си в споделеното преживяване, остават доста често с белези и горчив вкус в устата.


В този канал няма нищо личностно, няма идентичност; няма Его - няма нищо материално, няма манипулация, няма религия; няма Далак - няма ценности и осъзнатост за страхове, - важно е САМОТО преживяването и прогреса. Важен е опитът, който ще бъде споделен с колектива.


За 35/36, човекът с когото е споделил преживяването, спира да съществува след това. Той просто вече не е интересен. Угаснал е заедно със светлината в тунела.


🔥35/36 е най-мощният сексуален канал от всичките 36 канала в картата. Това е сексуалният талант. Той е готов на всичко, за да си достави и да преживее удоволствие, вкусвайки от добрите неща в живота - като звяр. Той е чувствителен към всичко, което може да му донесе наслада, и манифестира сексуална енергия, чувства, желания, копнежи и глад за нещо ново.


36ти портал, както Ра го нарича, е “порталът на чукането” и най-сексуалният от всички портали. Той е гладен за опит и разнообразие и търси 35ти портал за манифестира сексуалността си и задоволи глада си, временно.

Тук се е настанил и “Страхът от неадекватност”, сексуалната неадекватност. А начинът, по който добива адекватност е чрез преживявания.


“Не може да “продадете” очаквания ефект от мастурбацията на 35/36” .


Сексуалните преживявания на тези представители, 35/36, са фойерверките в секса и минават отвъд “общоприетата” рамка. Всичко трябва да бъде изпробвано, заради самото изпробване, и е свързано с прогреса. Те искат да експериментират, преживеят и опитат от всичко, докато се сдобият с опитност и разширят своето поле от преживявания.


Те искат да материализират желанието и сексуалния си подтик, но ако не успеят и очакванията им не се оправдаят, доста често се оказват “празни” в леглото с другия и просто искат да станат и да си тръгнат. Просто да се махнат.

“Това ли беше?“


Много е трудно другият да те разбере. Как да обясниш на човека, за когото копнееш, че когато всичко свърши, и той свършва, че там не е останало нищо ново, различно и вълнуващо, че зарята е свършила и небето отново ще почернее.


След кризата, вече не си същият, променен си, обогатен с нова опитност и израстнал. Но и човекът, с когото си споделил преживяването, излиза променен, с нова опитност, било то и болезнена. 35/36 оставя едни от най-дълбоките отпечатъци в човешкото същество на отсрещната страна, прекрасен спомен или горчив кошмар.


Само когато преживяването е приключило, когато се обърнем назад и погледнем, без да сме емоционално ангажирани вече с него, можем да видим прогреса, който то ни е донесло!


Споделените истории за преживявания на 35/36 може би са най-интригуващите истории, които някога може да чуете 😲, а сексуалните им ще ви накарат да се изчервите. 🤭


„Истината е, че ако не беше този поток, мъжът все още щеше да пълзи зад жените, за да прави любов с тях. Защото щяхме да го правим така, както винаги сме го правили, като животни, и нямаше да го правим различно.

Движейки се през този поток, открихме всякакви различни позиции и опитности, а някои от тези позиции водят до криза. Няма съмнение за това, защото всичко, в крайна сметка, ще бъде изпробвано заради самото изпробване. Ако объркате това с романтика, ще бъдете разбити в процеса.

Ако объркате това с някого, подходящ за вас в брачна връзка, по-добре бъдете готови за много открит брак. Защото тази сексуалност на определени нива […] трябва да бъде изпълнена.

Опитът трябва да се намери. Тайната е, че никога не трябва да се повтаря, защото оттам идват проблемите. Никога не трябва да се повтаря. Веднъж е добре, винаги, но никога не го повтаряйте.”

- Ра Уру Ху, основател на системата Хюман дизайн


Драги ми 35/36,

Не бутайте реката с ума си, отпуснете се и се оставете на живота да ви напътства чрез вашата неповторима интелигентност на тялото.

За да имате прогресиращи преживявания, впускайте се в тях с осъзнатост. Вие притежавате надеждна скала, на която винаги може да се опирате, а именно стратегията и авторитета.

Бъдете осъзнати и за механиката на емоционалната вълна, която се движи от пикове към резки спадове.

 

35/36 е сексуална мощ, която трябва да използваме коректно. Да трудно е, когато си гладен, да зачетеш Стратегията и Авторитета си. Много, много трудно…

Не го ли направим ще ни донесе последствия, а именно болка!


Но дори най-откаченото преживяване, взето коректно, носи прогрес!


Ще ви оставя с един цитат на Алок : 🗝"Да бъдеш емоционален означава да се научиш да живееш с онази част от себе си, която мрази всичко, което обичаш!"


И така цял живот! 🫶
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page