top of page
Търсене

🗣️ Гласът, хванат в капана на емоциите

🖍️Неосъзнато дефинирани емоции свързани с центъра на Гърлото - това проявление е възможно само при Емоционален Манифестор и Емоционален Манифестиращ Генератор.


Аз съм емоционален Манифестор 35/36 - манифестирам емоции. Емоциите ми са неосъзнати и нямам власт над тях. Те просто ме помитат неочаквано. Когато са неосъзнати (в червено - в графиката на тялото), другите ги забелязват първи у нас, преди ние, неосъзнато дефинираните, да сме на ясно.


Всичко червено в графиката ни е онова, което другите виждат в нас. Ние нямаме съзнателен достъп до него. Единственото нещо, което можем да направим, е да капитулираме пред тялото си и неговите ограничения.


Историята, която ще ви разкажа ми показа, че независимо от опита, който имам, аз имам какво още да откривам за себе си. Това е красотата на Хюман Дизайн - има с какво да ни изненада. Колкото повече експериментираш и осъзнаваш, толкова повече ти се разкрива.


Преди известно време бях един от лекторите в КОМПАСЪТ НА ЖИВОТА  и открих лекцията. Бях толкова подготвена, бях рецитирала дни наред представянето си. Като една “добра” първа линия си бях научила уроците.🙂 Вечерта, точно преди откриването на събитието, усещах как в тялото ми кипи котлето. (За неосъзнато емоционалните хора сигналите са там - в тялото. По тези сигнали ние се ориентираме къде се намираме в емоционалната си вълна - друг начин няма! ) Усетих тялото си - факт, но не бях подготвена за ураганът, който се изля.🤷‍♀️

И какво се случи?! 😅

Излизайки пред публиката емоциите ми ме заляха и задушиха. Буквално ме стиснаха за гърлото. Чувствах как тялото ми ме предава в най-важния за мен момент. То вибрираше, а гласът ми, който е моята сила, трепереше. Той ми изневери. Изостави ме. Когато чух как гласът ми прескача, дави се в емоции и се губи - положението стана още по-неконтролируемо. Буквално не можех да говоря. И това се случваше пред публиката, на която трябваше да въздействам… Не беше хич забавно, повярвайте ми. Не беше докато не прегърнах себе си - такава каквато съм.

Та това съм аз - аз и моята неконтролируема неосъзната емоционалност. (Слънце и Земя на Дизайна - 36.1 и 6.1)

В момента, в който се предадох на тялото си, то започна да работи в моя полза. Започна да ми служи. А емоциите станаха мое оръжие. И това, което се изливаше от мен, чрез треперещия ми глас беше моята страст и любов към Хюман Дизайн.


Не казах всичко, което бях подготвила, но споделих себе си. Споделих моята истина поднесена с вълнение. Аз не зная какво ще излезе през устата ми, как ще излезе и в какви цветове ще бъде оцветено. Не е нужно и да знам. Емоциите ми са по-бързи от ума. Това, което знам със сигурност е, че се излива моята уникалност. Моето “аз” и цялата му палитра. И коректните за мен хора ще ме приемат такава, каквато съм. А с други ще се разделим. Аз не съм тук за всички. Никой от нас не е!


И прегръщайки себе си, ние си позволяваме да бъдем различни, да блестим, защото “Искам да съм като теб” означава, че се отказвам да бъда уникален!


Shine as yourself 🫶
Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page