top of page
Търсене

🎭 БОЛЕЗНЕНА ОТКРОВЕНОСТ

5та линия и в частност 5/1

Познавате ли хора, на които телефонът им звъни, не за да ги питат как са, какво правят, а за да искат нещо от тях, за да бъдат просто слушатели и съюзници в проблемите?

Познавате ли хора зазидали се зад стени и дръпнати завеси, за да не бъдат видени, устроени да бъдат социални, а всъщност плашещо самотни?

Познавате ли такива, които имат 5 истински приятели в живота си и върволица от чакащи да бъдат спасени пред вратата си или в края на линията?

Познавате ли хора носещи шапки, качулки, очила, дълбоки деколтета, големи накити, ярък грим и странни одежди, за да отклонят вниманието и за да не прогнозирате в очите им, че те могат да ви помогнат?


Знаете ли колко тежи да живееш с постоянните проекции на другите? Колко усилия всъщност коства това да си винаги можещия? А предполагате ли, че това се случва от момента на самото ти раждане и очакванията на собствената ти майка. Още не си отворил очи, а вече носиш раница с камъни на гърба си, раница с проекции… И то я носиш с дисциплина!


А познавате ли усещането да горите на клада, когато не сте успели да оправдаете нечии очаквания? А след кладата? След кладата… Ох, репутацията! Най-добре е да изчезнете, да отидете в друг град, а най-добре и в друга държава. Вече нямате сила там където сте горели! Репутацията ви е изгоряла заедно с вас самите.


Срещали ли сте онзи, привлекателният, който така примамливо ви съблазнява било то с думи, с поглед или със самото си присъствие? А след това - олеле! Но той ли ви обеща нещо или вие сами си проектирахте “и заживели щастливо” ?


А онзи, който ще вдигне бунт и ще се изправи и заяви, че нищо не е такова каквото ви изглежда, че това, в което вярвате стъпва върху глина? Може да не ги познавате всички тях, но със сигурност сте чули, че там някъде има някой “Генерал”, който може да се справи с кризата, нещастието и да ви спаси. Той може да води! Той може общо взето всичко! Дали?


Тези скритите от света ги наричаме параноичните, генералите, спасителите, практичните, еретиците, съблазнителите, кармичните, трансперсоналните и после ги изгаряме на кладата! Не е ли някак нелепо да изгорим Генерала спечелил войната, но дал един непрактичен съвет? Всъщност Генерала ли изгаряме или своите проекции?


Сигурна съм, че сте се сблъсквали с онзи, ироничният, с черното чувство за хумор, който не вярва на никого и се надсмива над живота, смъртта и вярванията, онзи параноика с 5тата линия! Всъщност, никой не познава 5тата линия, защото тя не иска да бъде опозната!


За всички петички, които се разпознаха в болезненото ми откровение - Вие не сте тук, за да разрешавате битовизмите и неналежащите проблеми на другите. Вие сте тук, за да се проявите в моментите на истинска криза - там е силата ви! Свършете “работата” и се отдръпнете, ако ли не, рискувате да бъдете изгорени на кладата! Ако не можете да дадете практично решение, не се намествайте изобщо. Кладата е гореща и дебне отвсякъде! 🔥


Със съпричастност, Надя - 10 пети линии на повръхността на картата 🫶コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page