top of page

пт, 12.04

|

Спа Хотел Езерото

Манифестор Събуждане

Манифесторите имат огромна нужда да бъдат тласнати към силата си. Като цяло ние не познаваме мощта си и не сме осъзнати за влиянието, което оказваме. Пречупени сме още като деца и сме обусловени да бъдем роби на материалната плоскост. Нашата мисия е много по-голяма от това да се впишем в рамката.

Регистрацията приключи
Виж следващи събития
Манифестор  Събуждане
Манифестор  Събуждане

Дата и място

12.04.2024 г., 11:30 ч. – 14.04.2024 г., 12:00 ч.

Спа Хотел Езерото, Хотел, Ресторант, СПА Езерото, Костенец, ул. Пленщица 4, България

Информация за събитието

Доста често Манифесторите се оказваме въвлечени в работа и забравяме да се погрижим за себе си. И все пак ние не сме тук, за да бъдем роби на материалната плоскост. Ние, Манифесторите, сме тук, за да обичаме живота и да му се наслаждаваме. Почивката за нас е свързана с оттеглянето от жуженето на генераторската енергия и умиротворението. Почивката за нас е свързана с това, да се погрижим и съхраним енергията си далеч от обуславящия свят.

Сред Манифесторите има една магия, едно ниво на отвореност на комуникация на аурите, без да са необходими думи. Самото присъствие в среда на себеподобни носи разбиране и взаимно уважение - без дори да комуникираме. Присъствието само по себе си носи мир и спокойствие. И тази магия, това качество на взаимодействие, го притежава само нашият Тип, а усещането е несравнимо. Да бъдеш себе си без да е нужно да се обясняваш или защитаваш - уважение! Да бъдеш себе си различен и приет!

Преди 10 години, процентът на Манифесторите беше 8%. До 2027 година, процентът ще стигне около 10,20. 

Програмата има нужда от нас, необходими сме в света, за да отваряме врати и откриваме нови хоризонти. Необходими сме да задвижваме процеси и променяме животи. Време е да събудим скритата и забравена сила на Манифесторите. Време е да се изправим и поемем ролята си отново - увеличаването на процентното съотношение е показател за това!

В дните от 12-14 април, ние ще си подарим заслужена почивка, далеч от генерaторския свят и поглъщащата енергия на града. Ще се погрижим за себе си и ще насочим енергията си към това, на кого и как въздействаме, как да имаме мир в живота си, как да намалим съпротивата в живота си, как да боравим с гнева си като инструмент за израстване и задвижване на процеси.

В дните от 12-14 aприл, ние ще подарим на себе си три дни СПА удоволствия и беседи за това каква промяна можем да направим в живота си и света около нас. Ние ще отидем, а вие, Манифесторите сте добре дошли да се присъедините към нас. Време е да се събудим и да разлаем кучетата.

Тъй като Манифесторите обичаме свободата си и не понасяме да бъдем контролирани, програмата ще е свободна. На този ретрийт няма да има чинове, лекции, учебници, учители и ученици. На този ретрийт ще има свобода и съмишленици. Ще прекарваме времето си заедно, ще говорим, ще мълчим, ще се смеем, ще мързелуваме, ще се погрижим за тялото си. А вечерите, ако решите, че ви е нужно, сте добре дошли да се присъедините към беседите ни. Те ще се водят на чаша вино, сред споделена среда на комфорт и удоволствие. Ако искате да научите нещо ново за себе си - заповядайте на вино с опит, ако ли не - ще се радваме на самото ви присъствие. За нас е важно вие да се чувствате добре в общия експеримент на събуждане.

В беседите ще си поговорим за:

Четирите най-важни теми за Манифестора - съпротива, мир, гняв, инициация. -С какво да нахраним ума си, така че да ни служи в експеримента? -Менталната стратегия на Манифестора - как да съблазним ума си от наш враг, на наш съюзник ? -Какъв е начинът, по който Манифесторът осъзнава въздействието си и силата си? -Мъдростта на отворения / недефиниран сакрал - как да се хванем в крачка и кога започва осъзнаването? -Как да използваме енергията си ефективно и как да разпознаем признаците на умора? -Какво представлява аурата на Манифестора и как да я подсилим? Защо е нужно да подсилим аурата си? -Каква е ролята на Манифестора в света? -Политическата стратегия на Манифестора да информира. Какво се случва, когато Манифесторът започне да информира?

Всеки един от вас ще си тръгне, знаещ къде е неговата манифестираща сила и как се проявява тя в света.

Изберете своята опция - пълна релаксация или релаксация с доза събуждане.

Водещи на беседите: Мери Томова – Портал 65, Далачен 26-44 Манифестор 3/5, Десен Ъгъл Кръст на Владетеля, сертифициран анализатор в системата Хюман Дизайн към IHDS.

Надя Петкова - Shine as Yourself, Емоционален 35/36 Манифестор 5/1, Ляв ъгъл Кръст на Конфронтацията, сертифициран анализатор в системата Хюман Дизайн към IHDS.

Миа Петрова - Портал 65, далачен прожектор 2/4, Десен ъгъл Кръст на Майа, сертифициран анализатор в системата Хюман Дизайн към IHDS (която ще участва като единствен прожектор, за да наблюдава процеса и насочва енергията)

Георги Митрев - емоционален 35/36 22/12 Манифестор 3/5, Кръст на съзнанието, завършен PTL3 в системата Хюман Дизайн към IHDS. 11 години в експеримента.

А ето и опциите за участие:

- 2 Нощувки със закуски & Спа, в двойна стая (без участие в беседите) - 200 лв. - 2 Нощувки със закуски & Спа в самостоятелна спалня (без участие в беседите) - 400лв. - Участие в беседите – 300 лв.

Кога: 12-14 Април 2024 Къде: Спа хотел “Езерото”

Краен срок за записване: 4ти април (за внасяне на цялата сума)

Краен срок за регистрация и внасяне на капаро (200лв): 27ми март (за останалата сума срокът е 4ти април)

Моля, имайте предвид, че местата за единично настаняване в двойна стая са ограничени.

Сподели в мрежите

bottom of page