top of page

сб, 02.09

|

София

Компасът на живота - Тайните и магията на Г центъра

За съжаление изпуснахте събитието. Ако желаете видео запис от лекцията, моля свържете се с мен за повече информация!

Регистрацията приключи
Виж другите събития
Компасът на живота - Тайните и магията на Г центъра
Компасът на живота - Тайните и магията на Г центъра

Дата и място

02.09.2023 г., 19:00 ч. – 21:30

София, ul. "Osogovo" 49, 1303 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

Информация за събитието

Знаете ли, че в устройството на всеки от нас съществува "компас", чието предназначение е да ни синхронизира с коректните за нас места, хора и преживявания, водейки ни към тях или придърпвайки тях към нас?

Този компас се намира в център "Г" в бодиграфа ни и от това каква е неговата конструкция можем да разберем много за начина, по който сме устроени да се проявяваме идентичността си и да се движим в живота си. Дали този център е дефиниран или недефиниран в картата ви дава информация за това дали сме фиксирани в посоката си и в начина, по който изживяваме любовта и ролите си в живота или сме устроени като хамелеони да се променяме спрямо средата, местата и хората около нас.

Център "Г" има много специална функция и тя е не само да ни свързва с останалите, но и с нас самите, с предназначението ни - пътят, който сме тук да изминем и преживяванията и любовта, които е коректно да изживеем.

Порталите, разположени с център "Г" имат ключова позиция не само в бодиграфа, но и в цялостната матрица на живота. Всеки от тях носи своята специална тема свързана с любовта или посоката и от това дали са част от дефиниция в картата ни, дали са недефинирани или както ги наричаме "спящи" - протегнати за свързване, ще зависи механиката на коректното ни взаимодействие с другите и проявата на идентичността ни.

Подготвихме за вас лекцията "Компасът на Живота", в която ще ви разкажем подробно за това как е устроен да функционира център "Г", темите, които са кодирани в порталите и кръстовете му и какво значение и влияние имат те реално за нас. Как сме устроени да използваме личния си компас, навигирайки през картата на живота и кои са важните му теми, които сме тук да преживеем. Ще ви разкажем за тайните и магията, която носи и как ни свързва с нас самите, предназначението ни, другите и тоталността.

Лектори:

 Надя Петкова, Мери Асова и Миа Петрова

Къде? Сити Авеню Хотел & в Zoom

Кога?

02.09.2023, 19:00 - 22:00

Какво ще узнаете? Магията на дефинирания и тайните на недефинираният "Г" център

За кого е подходящо събитието? За всеки, който желае да научи повече за себе си и близките си

Цена? 

Ранно записване (до 17.08.2023) : 89 лв. 

След тази дата : 119 лв.  

*20% отстъпка за всички ученици и студенти

Сподели в мрежите

bottom of page