top of page
Shine as yourself
IHDS - Сертифициран Анализатор

Здравейте приятели, познати и непознати,

Добре дошли на всички! 

Казвам се Надя, Емоционален Манифестор 5/1.

Родена съм в портала на Събирача - Събиране заедно (45), на линията на лидерството (5).

Темата на Слънцето ми е тема, която се разгръща с живота ми. Това е тема, която се проявява с натрупването на опит и осъзнатост, а именно да събера хора около себе си със сходни интереси, фокус и център. Основата на темата е образование. Тук съм, за да събера хората и да ги водя чрез образование, по практичен начин, към това да бъдат лидери на себе си.

Моят закон (Юпитер) изисква от мен да споделя личния си прогрес, да направя индивидуален принос и да служа на груповите цели. Изисква прогресът ми да бъде в полза на колективното. Тук съм да предам посланието.

Пътешествието ми в Хюман Дизайн системата започна преди почти 10 години. Започна като хоби, а завърши като сертифициран анализатор в системата. Никога не съм възнамерявала да се занимавам професионално със знанията си, а ето че темата на Слънцето ми ме догони. . Винаги съм казвала, че когато живееш коректно спрямо устройството си предназначението ти започва да се разгръща. И днес го потвърждавам чрез себе си.

И ето ме, тук пред вас готова да споделя опита от всичките тези 10 години.

Това, което може да очаквате от мен е споделеност на моя опит по практичен начин. Като преживелищен човек това, което ще споделям, е част от моя път, от моето лично израстване, моята осъзнатост. Надявам се да ви бъде полезно.

Ще се радвам, ако мога да ви въздействам. Ще се радвам да запаля искрата у вас, за да заживеете живот, подписан със собствения ви подпис!

Благодаря ви, че сте тук с мен! 

За въпроси и лична консултация с мен , моля свържете се с мен.
 

bottom of page